When Happy Meets Healthy

Optimize your lifestyle with a smile

0

Meer over Claudia

Hoi, ik ben Claudia en ik verdiep me nu al een paar jaar in alles wat met gezonder, verantwoorder en duurzamer leven te maken heeft. Het begon met naar de markt gaan voor boodschappen en de etiketten van cosmetica gaan lezen en schrikken van wat ook daar allemaal in zit! Over de jaren heen is deze zoektocht meer en meer een comfortabele lifestyle geworden die makkelijk vol te houden is en waarin ik me richt op de positieve mogelijkheden en niet op negativiteit.

Je hoeft niet je kop in het zand te steken, maar je leven leuk houden is voor jezelf ook het best. Stress omdat je je continu afvraagt of je alles nu wel goed doet is ook niet bevorderlijk voor je mentale en fysieke welzijn. Daarom houd ik me graag bezig met het onderzoeken en creëren van manieren en tools om het voor jezelf makkelijker te maken om gezonder te leven op een manier die past bij jou zodat je een haalbare lifestyle kunt ‘ontwerpen’.

Zo geef ik onder andere smoothieworkshops en komen er nog meer workshops aan over gezonde voeding en lifestyle. Ook ga ik beginnen met het geven van smoothieworkshops voor kinderfeestjes! Om zo op een leuke, laagdrempelige manier kids bekend te maken met verschillende soorten fruit, verse kruiden, specerijen en ook groente!

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *